jueves, 20 de mayo de 2021

RESSENYA BIBLIOGRÀFICA

"EDUCACIÓ PER A LA TECNOLOGIA"

Alguns governs, descuren les assignatures més importants referents a valors ètics com és el cas de l'assignatura "Educació per a la Ciutadania". Ha passat de ser una assignatura obligatòria a optativa (no obligatòria). Pel que, aparten des d'edats primerenques aqueixa oportunitat del que sembla el saber pensar.

A canvi, incorporen una nova assignatura anomenada "Educació per a la Tecnologia". Amb l´introducció des d'edats primerenques al món tecnològic. El problema d'això, no és aprendre de manera primerenca com funciona un mòbil o conéixer qüestions tecnològiques, si no que, no saben el que tenen a la mà iels perills que té. Però si, saben usar-ho amb molta destresa.

Simplement, amb el mòbil que cap en el palmell de la mà, ens arriba fins i tot a condicionar la nostra vida social, coneix quasi totes les nostres claus importants, els gustos que tenim, els nostres sentiments, compres que realitzem... Per tant, una educació per a la tecnologia hauria de ser basada en l'autocontrol i el coneixement previ. Sabent i ensenyant tot el que fa la tecnologia amb nosaltres.


Juan Malpartida. (2015). Educación para la Tecnología. Letras Libres, (68-69). 2021, De: Dialnet Base de datos.

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

RESSENYA BIBLIOGRÀFICA

"EDUCACIÓ PER A LA TECNOLOGIA" Alguns governs, descuren les assignatures més importants referents a valors ètics com és el cas de ...